www.cazare-mamaia.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Mamaia. Oferte cazare ieftina Mamaia 2024 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la apartamente in regim hotelier, pensiuni, vile si hoteluri.
Antonia Alezzi Beach Resort Mamaia Nord1018 vizualizari

ADRESA: Strada D13, Mamaia Sat

TELEFON: 0748536950

Apartamentul Antonia situat in complexul Alezzi beach Resort este un apartament de 3 camere format din 2 dormitoare,un living cu bucatarie deschisa,2 bai si 2 terase.

Dormitorul matrimonial dispune de propria baie si are iesire la terasa.Cel de-al doilea dormitor dispune de asemenea de iesire pe terasa comuna cu livingul iar baia este situata pe hol.

Apartamentul se afla intr-o locatie in primul rand la mare.Din living si dormitor(chiar si din pat)se poate vedea marea.

Bucataria este complet echipata si utilata.

Parcare privata pazita non stop.

Ca facilatati incluse pentru turistii cazati complexul Alezzi dispune de 3 piscine una inetrioara deschisa pe tot parcursul anului si 2 exterioare deschise pe timpul sezonului estival,sala de fitness,welness si sauna.

Complexul Alezzi este un resort exclusivist situat in nordul statiunii Mamaia care dispune de 3 restaurante .La ap.Antonia Alezzi Beach Resort , pute-ti sa va bucurati de o experienta de neuitat la bordul yactului Alezzi!

Galerie foto