www.cazare-mamaia.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Mamaia. Oferte cazare ieftina Mamaia 2024 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la apartamente in regim hotelier, pensiuni, vile si hoteluri.
Vila Viorica Mamaia Nord511 vizualizari

Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Str.T2 nr. 104 Mamaia Nord

Telefon : 0742231798

Vila Viorica se afla la 3 km de iesirea din statiunea Mamaia, spre Navodari, intr-o statiune turistica noua, linistita, ideala pentru concediile dumneavoastra.

Ne adresam celor ce doresc sa petreacă timpul prețios al vacantei într-un loc unde primează, liniștea, curățenia și ordinea. De aceea, nu sunt permise, petreceri cu muzica, zgomote și invitați, care pot deranja linistea celorlalti turiști cazați!

Va oferim cazare in camere duble, triple,  de 4 locuri  si  apartament, curate, funcționale, cu toate dotările necesare: baie proprie, TV, aer condiționat, frigider cu congelator, uscător par,WI-FI. Curatenia in camere se face zilnic.

Curtea noastră generoasa(2000 m) va oferă intimitate și multe locuri de relaxare(foișoare,balansoare, șezlonguri, locuri de joaca pt copii, băncuțe) toate înconjurate de verdeața, multe flori, vita de vie și livada cu pomi fructiferi, a căror fructe le puteți gusta.

Totul este gândit sa va asigure confort și relaxare!

-La parter, in partea din spate a cladirii se afla bucataria interioara si locul de luat masa. Bucătăria exterioara este integrată in foișorul cu grătar. Bucatariile sunt dotate cu electrocasnice,ustensile și vesela, bine întreținute și suficiente pt toți oaspeții noștri.
-Parcarea este asigurata pentru toți turiștii noștri!!
-Curtea noastra are si o deschidere la canalul Dunare-Marea Neagra, unde puteti pescui daca sunteti pasionati de acest sport.
-Ne pare rău dar nu acceptam animale de companie !!
-Oferim gratuit pătuț pentru bebe,in limita disponibilități.Se va solicita in momentul rezervării.
-Pentru linistea si confortul tuturor ,volumul mare al muzicii este interzis .
-Ne rezervam dreptul de a ne selecta turiștii !

Va mulțumim pentru înțelegere și va asiguram ca depunem tot efortul pentru a va oferi servicii din ce in ce mai bune la prețuri accesibile!

Va asteptam intr-un cadru linistit!

Check in: ora 14. 00
Check out: ora 11. 00

Galerie foto